بازدیدکنندگان گرامی؛ لطفا قبل از ثبت نام در باشگاه مشتریان و خرید محصولات شرکت اکباتان به موارد ذکر شده حتما توجه فرمائید. مشاهده...
حفظ جایگاه ایران در بازار جهانی با دموتکس دبی
دکتر منصور دیاری، رئیس سرای نوآوری فرش ماشینی دانشگاه آزاد اسلامی کاشان درباره نمایشگاه دموتکس دوبی گفت: «در خصوص حضور شرکت‌های ایرانی در دموتکس، نظرات مختلفی از سوی صاحب‌نظران و فعالان صنعت فرش ماشینی مطرح شده است.
حفظ جایگاه ایران در بازار جهانی با دموتکس دبی
 
دکتر منصور دیاری، رئیس سرای نوآوری فرش ماشینی دانشگاه آزاد اسلامی کاشان درباره نمایشگاه دموتکس دوبی گفت: «در خصوص حضور شرکت‌های ایرانی در دموتکس، نظرات مختلفی از سوی صاحب‌نظران و فعالان صنعت فرش ماشینی مطرح شده است.
 
به نظر می‌رسد که در حوزه دموتکس نیاز به یک فضای تنفسی در نمایشگاه‌های بین‌المللی داریم. اگرچه نمایشگاه استانبول و نمایشگاه CFE در حال تبدیل شدن به رویدادهای معتبر جهانی هستند و حتی ممکن است جایگاه دموتکس را نیز پوشش دهند، اما واقعیت این است که این نمایشگاه‌ها در زمین رقبا برگزار می‌شوند. از این رو، برای ما ایرانی‌ها دو دلیل مهم برای حضور در دموتکس وجود دارد:
 
۱. داشتن یک آلترناتیو مطمئن: در صورتی که در آینده با چالش‌هایی برای حضور در نمایشگاه‌های استانبول یا سایر رویدادهای بین‌المللی مواجه شویم، باید گزینه‌ای همچون دموتکس دبی یا دموتکس خاورمیانه را در اختیار داشته باشیم.
 
۲. ایجاد بستر مناسب برای انتقال این رویداد به ایران: با توجه به روند توسعه زیرساخت‌های نمایشگاهی در کاشان، می‌توان هدف‌گذاری کرد که طی پنج سال آینده، نمایشگاه دموتکس را به ایران و حتی به کاشان منتقل کنیم. این امر دور از دسترس نیست و می‌تواند به صنعت فرش ماشینی ایران کمک شایانی کند.
 
تا آماده شدن زیرساخت‌های لازم، پیشنهاد می‌شود که فعالان صنعت فرش ماشینی و همچنین فرش دستباف، نمایشگاه دموتکس را تقویت کنند. این یک بازی برد-برد میان صنعتگران فرش ایران و مجموعه نمایشگاهی دموتکس است. بدون شک، برگزارکنندگان دموتکس در آلمان نیز این موضوع را در نظر خواهند گرفت، چراکه حفظ این برند معتبر و بهره‌گیری از آن برای صادرات محصولات ایرانی، به نفع هر دو طرف خواهد بود.»
 
 
وی درباره چالش نمایشگاه‌های داخلی و ضرورت هماهنگی بیشتر افزود:« متأسفانه در حوزه نمایشگاه‌های داخلی، همپوشانی‌های زیادی وجود دارد. ما نه‌تنها نیازمند هماهنگی بیشتر میان بخش‌های مختلف صنعت نساجی هستیم، بلکه لازم است این موضوع را به بخش‌های تصمیم‌گیرنده دولتی نیز منتقل کنیم. در برخی ایام سال، مانند اردیبهشت، چندین نمایشگاه مرتبط برگزار می‌شود که بعضاً با فاصله چند روز یا حتی به‌صورت همزمان هستند. برای جلوگیری از این پراکندگی و تداخل نمایشگاهی، پیشنهاد می‌کنم که انجمن صنایع نساجی ایران به‌عنوان متولی این صنعت در کشور، جلساتی را با برگزارکنندگان نمایشگاه‌های نساجی برگزار کند و یک تقویم نمایشگاهی واحد تدوین شود. این تقویم می‌تواند به وزارت صمت ارائه شود و با پافشاری بخش خصوصی، زمینه اجرایی شدن آن فراهم گردد. در صورت تحقق این پیشنهاد، نه‌تنها شاهد نمایشگاه‌های پربارتر و منظم‌تری خواهیم بود، بلکه فعالان صنعت نیز می‌توانند توان و انرژی خود را به‌صورت بهینه در نمایشگاه‌های مختلف به کار گیرند و محصولات خود را در زمان و مکان مناسب عرضه کنند.»
تاریخ ثبت : 1403/12/25
    
 
  نام و نام خانوادگی : *
آدرس ایمیل یا شماره تماس : *
  دیدگاه : *