بازدیدکنندگان گرامی؛ لطفا قبل از ثبت نام در باشگاه مشتریان و خرید محصولات شرکت اکباتان به موارد ذکر شده حتما توجه فرمائید. مشاهده...
پیشنهاد ثبت برند ملی فرش ماشینی ایران در اتحادیه
در نشست مدیران جوان صنعت فرش ماشینی مطرح شد: مجید رفیعی برزکی: عدم تمایل به همکاری و پرداخت هزینه در مجموعه‌های صنعتی به عدم انتقال تجربیات و اطلاعات بین نسل‌های قدیمی و جدید در صنعت منجر شده است.
پیشنهاد ثبت برند ملی فرش ماشینی ایران در اتحادیه
 
در نشست مدیران جوان صنعت فرش ماشینی مطرح شد:
 
مجید رفیعی برزکی: عدم تمایل به همکاری و پرداخت هزینه در مجموعه‌های صنعتی به عدم انتقال تجربیات و اطلاعات بین نسل‌های قدیمی و جدید در صنعت منجر شده است.
 
سعید حقیقی: مدیران کارخانجات جلسات مشورتی داشته باشند تا مشکلات خود را مطرح کنند.
 
کورش خیرخواه : از تجربیات همدیگر استفاده کنیم و از آزمون و خطا جلوگیری کنیم.
 
سعید کاکلی: پیشنهاد می شودتا اتحادیه فرش ماشینی یک برند ملی فرش ماشینی ایجاد کند و به تبلیغات آن بپردازد.
 
مرتضی ستاری: باید ظرفیت‌ها و توانایی‌های اجرایی را شناسایی کرده و بر اساس آن برنامه‌ریزی کرد.
 
 
امیر زارع: اتحاد و همکاری میان تولیدکنندگان برای قیمت‌گذاری مناسب در زمینه صادرات و حضور فعال در نمایشگاه‌های بین‌المللی ضروری است.
سعید کاکلی: موضوع هر جلسه مشخص شود و پیرامون همان موضوع بحث و گفتگو کنیم.
 
محسن بهبهانی: این صنعت نیاز به لیدر و مشاوره اقتصادی حرفه‌ای دارد. اتحادیه باید نقش خود را در صنعت مشخص کند و به عنوان لیدر عمل کند.
 
مجتبی هاشمی: برای جلسات یک موضوعی را انتخاب و در مورد آن گفتگو کنیم تا نتیجه ای هم داشته باشد.
 
سید سعید رسا: نکته مهم برگزاری نمایشگاه‌ها در شهر خود ما تولیدکنندگان است تا منافع جانبی بیشتری کسب شود.
 
مسعود صدوقی: ما در صنعت خوبی فعالیت می کنیم. اگر چین در این صنعت فعال بود، ایران نمی‌توانست به راحتی در بازار جهانی رقابت کند.
 
ابوالفضل مبینی: اگر می‌خواهیم در دنیا حرفی برای گفتن داشته باشیم حمایت از فرش آپ و دانش بنیان شدن صنعت لازم است.  کاری که پدران ما انجام ندادند.
 
حسین عدالت: باید یک دبیرخانه اجرایی تشکیل شود که شامل یک گروه حداقل سه نفره باشد تا هماهنگی‌های لازم برای برگزاری جلسات و حل مشکلات صنعت انجام شود. اگر شرکت‌ها خواهان اقداماتی باشند، باید نامه‌نگاری کنند تا مشکلات پیگیری شود.
 
حمید صابر: مشخص نیست متولی واقعی این صنعت کیست؟
 
علی فرهی: دولت به تشکل‌ها بهای کافی نمی‌دهد و در زمان صدور بخشنامه‌ها نظر آنها را نمی‌پرسد. در مقایسه با تشکل‌های ترکیه که دارای ساختارهای منسجم‌تری هستند و به راحتی می‌توانند از دولت حمایت بگیرند.
 
مجید رفیعی برزکی: باید از بستر اتحادیه برای برگزاری جلسات استفاده شود و این جلسات باید به گونه‌ای طراحی شوند که اعضا بتوانند به صورت بی‌رحمانه یکدیگر را نقد کنند و تبادل اطلاعات مؤثری داشته باشند.
تاریخ ثبت : 1403/09/02
    
 
  نام و نام خانوادگی : *
آدرس ایمیل یا شماره تماس : *
  دیدگاه : *