مشارکت 140 شرکت در چهاردهمین نمایشگاه بین المللی فرش ماشینی تهران
رئیس شورای سیاستگذاری نمایشگاه در خصوص چهاردهمین نمایشگاه بینالمللی فرش ماشینی تهران گفت: سال گذشته نمایشگاه سیزدهم پس از یک دوره رکود و تعطیلی نمایشگاهها ناشی از شیوع کرونا با موفقیت برگزار شد و تجربه ارزندهای در کارنامه برگزاری نمایشگاههای فرش ماشینی کشور بر جای گذاشت.
محمود تولایی یادآور شد: افزایش تعداد شرکتکنندگان از 106 شرکت در دوره سیزدهم به 140 شرکت در دوره چهارم یکی از نتایج برگزاری موفق برگزاری نمایشگاه در سال گذشته است.
وی این موفقیت را ناشی از سیاستگذاریهای جدید حاکم بر نمایشگاه دانست و گفت: وزرای مختلف صنعت، معدن و تجارت طی چهار سال گذشته ، سیاستگذاری، برنامهریزی و برگزاری نمایشگاه فرش ماشینی و صنایع وابسته را به عهده اتاق کاشان به نمایندگی از تشکلهای فرش ماشینی واگذار کردهاند.
اتاق کاشان بر این اساس تلاش کرده است مسئولیت خود را با پیگیری و دعوت از تمام تشکلها و جامعه علمی و تولیدکنندگان به شایستگی انجام دهد. در این مسیر از همکاری سازمان توسعه تجارت و شرکت نمایشگاه بینالمللی ایران بهره برده و تمام توان خود را به کار گرفته تا نمایشگاه فرصتی برای «همافزایی»، «تعامل» و «گسترش روابط صاحبان، متولیان و ذینفعان» گردد.
وی تصریح کرد: البته هر کاری خالی از اشکال نیست ولی تلاش شده است با تدوین قواعد شفاف و مشخص رقابت سالم بین تولیدکنندگان و شرکتکنندگان حاکم گردد.
تولایی تأکید کرد: زمان برگزاری نمایشگاه کوتاه است ولی همین زمان کوتاه خون تازهای در شریانهای صنعت جاری میسازد تا صاحبان صنعت به کمک آن بتوانند ضمن تبادل اطلاعات، زمینه همکاری با یکدیگر را هموارتر نمایند.
رئیس اتاق کاشان رویکرد برگزاری نمایشگاه فرش ماشینی تهران را افزایش صادرات فرش ماشینی عنوان کرد و گفت: از سفیران و رایزانان اقتصادی بازارهای هدف دعوت شده است تا از این نمایشگاه بازدید کرده و ضمن آشنایی با توانمندیهای ایران، توسعه سطح روابط ایران با کشورهای موردنظر فراهم گردد.