میلگرد و فرش ماشینی بیشترین کالاهای صادراتی شهرستان کاشان
مسوول واحد ارزیابی گمرک:
افزون بر ۳۳۱ میلیون دلار کالا طی ۹ ماه از کاشان صادر شد
مسوول واحد ارزیابی گمرک اصفهان مستقر در کاشان گفت: ۳۹۴ هزار و ۲۵۵ تن انواع کالاهای صادراتی به ارزش ۳۳۱ میلیون و ۳۵۱ هزار و ۵۶۳ دلار در ۹ ماه گذشته از این شهرستان به خارج از کشور صادر شد.
علیمراد نوروزی روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: صادرات این میزان کالا به نسبت مدت مشابه سال گذشته از نظر ارزش ۹۰ درصد و به لحاظ وزن ۴۵ درصد افزایش داشته است.
وی ادامه داد: بیشترین کالاهای صادراتی شهرستان کاشان میلگرد و پس از آن فرش ماشینی بوده است.
مسووول واحد ارزیابی گمرک استان اصفهان مستقر در کاشان گفت: انواع ظرفهای آرکوپال و چینی، کاشی، ورقهای فولادی و گالوانیزه، گلاب، عرقیات گیاهی و انواع سنگهای ساختمانی از دیگر کالاهای صادراتی کاشان بوده است.
وی از عراق، پاکستان، قطر، آذربایجان، سوئد ازبکستان، آلمان استرالیا، لیبی، ترکمنستان، اسپانیا، ترکیه، انگلستان، روسیه، افغانستان، ارمنستان، گرجستان، بحرین، بلاروس، تانزانیا و رومانی از جمله کشورهای مقصد این کالاهای صادراتی نام برد.
کاشان به عنوان یکی از قطبهای اصلی تولید و صنعت کشور دارای نزدیک به یکهزار و ۵۰۰ واحد تولیدی و ۱۳ شهرک، ناحیه و منطقه صنعتی است و با داشتن یک هزار و ۴۰۰ کیلومتر راه همسنگ شامل ۴۰۰ کیلومتر راه اصلی و فرعی درجه یک، ۶۰۰ کیلومتر راه روستایی و فرعی و ۴۰۰ کیلومتر آزادراه، در منطقهای راهبردی و در مسیر کریدور شمال - جنوب و بالعکس و نقطه اتصال شرق به غرب کشور قرار دارد.
سهم این شهرستان در صادرات فرش ماشینی به خارج از کشور نزدیک به ۷۵ درصد است و به همین دلیل این شهرستان به قطب تولید فرش ماشینی و شهر فرش ماشینی ایران معروف است.
اتاق بازرگانی کاشان به دلیل در مسیر قرار گرفتن کاشان در راههای استانی و بینالمللی و همچنین وجود راهآهن سراسری بیش از نیم قرن قبل و پیشتر از برخی مراکز استانها تاسیس شده است.
این خطه با مساحت چهار هزار و ۳۹۲ کیلومتر مترمربع و جمعیت ۳۶۴ هزار و ۴۸۲ نفر بر پایه سرشماری سال ۱۳۹۵، پرجمعیتترین شهرستان اصفهان پس از مرکز این استان و بیست و هشتمین شهر پرجمعیت ایران محسوب میشود.