دیاری مطرح کرد؛
آمادگی سرای نوآوری فرش ماشینی برای راهاندازی شرکتهای دانشبنیان
رئیس سرای نوآوری فرش ماشینی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشان از آمادگی این سرا برای همکاری با بخش صنعت در راهاندازی شرکتهای دانشبنیان و حمایت علمی و فنی از این شرکتها خبر داد.
منصور دیاری در دومین نشست تخصصی هماندیشی قطعهسازی و ماشینسازی صنعت فرش ماشینی با ارائه گزارشی از پیگیری مصوبات نشست اول به بررسی مشکلات و چالشها در مورد حوزه کاری قطعهسازی و ماشینسازی در صنعت فرش پرداخت.
وی با بیان اینکه در سال «تولید، پشتیبانیها، مانعزداییها» رویکرد جامعه علمی و صنعتی باید مبتنیبر توان داخلی باشد از آمادگی سرای نوآوری فرش ماشینی دانشگاه آزاد اسلامی بهعنوان واحد پیشرو و مرجع این حوزه برای همکاری با بخش صنعت در راهاندازی شرکتهای دانشبنیان و حمایت علمی و فنی از این شرکتها خبر داد.
رئیس سرای نوآوری فرش ماشینی دانشگاه آزاد کاشان ادامه داد: تشکیل کارگروه تخصصی قطعهسازی و ماشینسازی صنعت فرش ماشینی با حضور بخش صنعت و دانشگاه در سرای نوآوری فرش ماشینی برای حمایت علمی و فنی از قطعهسازان و ایجاد ارتباط مستمر و راهگشا با سرمایهگذاران و کارآفرینان و صاحبان صنعت است.
دیاری اضافه کرد: تشکیل این کارگروه برای حمایت از صنعت بومی و ملی فرش ماشینی و صنعتگران فعال شهرستانهای کاشان و آران و بیدگل در راستای تحقق شعار اقتصاد مقاومتی و رونق تولید ملی با حمایت صندوقهای نوآوری و براساس زیرساختهای دانشبنیان از اولویتها و اهداف این نشست و هدفگذاری بلندمدت سرای نوآوری فرش ماشینی در دانشگاه آزاد کاشان است.
ضرورت هماندیشی و استفاده از ظرفیت علمی مراکز دانشگاهی
محمود تولایی رئیس اتاق بازرگانی کاشان نیز در این نشست با تشکر از اهتمام و تلاش صنعتگران در دوران سخت تحریمهای ظالمانه با تأکید بر اقتصاد مقاومتی، عظمت این کار و تلاش را هرچند با گامهای سخت و کوچک ستود و توضیح داد: یقیناً با هماندیشی و استفاده از ظرفیت علمی مراکز دانشگاهی و بهویژه سرای نوآوری فرش ماشینی، ظرفیت غنی اتاق بازرگانی و سرمایهگذاران بخش صنعت و صنعتگران بهزودی شاهد گامها و اقدامات مؤثر و خوشحالکننده خواهیم بود.
مجید برازنده رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت کاشان هم یادآور شد: این نهاد متولی دولتی، دوشادوش صنعت و دانشگاه با تسهیل شرایط صدور مجوزها برای مراکز رشد در راستای بهرهبرداری صنعتگران تاکنون اقدامات مؤثری انجام داده و راهاندازی حدود ۱۰۰ واحد کوچک و بزرگ قطعهسازی و ماشینسازی در سطح شهرستانهای کاشان و آران و بیدگل ظرفیت این بخش از صنعت و توجه بیش از پیش به آن را بهصورت علمی و نهادینه نمایان میکند.
در بخش دیگری از این نشست پانل تخصصی با حضور منصور دیاری، محمود تولایی و مجید برازنده برگزار شد و مدیران نهادهای دولتی و صنعتگران و قطعهسازان حاضر در این جلسه به بیان مسائل و مشکلات فنی و مالی و اجرائی موجود پرداختند.
طرح ایجاد یک شرکت مادرتخصصی با مشارکت صنعتگران و قطعهسازان فعال، اتاق بازرگانی و سرای نوآوری فرش ماشینی دانشگاه آزاد با هدف تمرکز بر طراحی و ساخت قطعات و ماشینآلات و حمایتهای مادی و معنوی و علمی و فنی هریک از طرفین و برگزاری مستمر و مدون جلسات کارشناسی اجرای این طرح طی روزهای آتی در سرای نوآوری بهعنوان مرجع علمی و تخصصی فرش ماشینی در منطقه و دانشگاههای کشور از مسائل مورد بحث این پانل بود.
دومین نشست تخصصی هماندیشی قطعهسازی و ماشینسازی صنعت فرش ماشینی با حضور جمعی از صنعتگران، قطعهسازان، محققان و استادان دانشگاه، رؤسای ادارات صنعت، معدن و تجارت شهرستانهای کاشان و آران و بیدگل، رئیس اداره استاندارد و رئیس و مسئولان اتاق بازرگانی و کمیته ماشینسازی اتاق به همت سرای نوآوری فرش ماشینی در تالار غیاثالدین جمشید کاشانی دانشگاه آزاد کاشان برگزار شد.
منبع:ana.press